Pillanatok

Egy oldal a "Gyermekeim"-ből, szeretettel azoknak, akiket megérint... Ne félj elmondani, ha tetszett, és azt se, ha nem...

Linkblog

Szárnyaszegetten

2008.01.23. 11:55 | blueeye | Szólj hozzá!

 

Törött szárnyú, kócos, piszkosszürke angyalod a sarokba húzódva gubbaszt. Féltő, óvó tekintete riadtan követi minden mozdulatod. Törékeny teste ugrásra készen feszül meg, majd ernyed el.

Felemás szárnyú angyal lép mellé kecsesen, majd letelepszik. Angyalod tágra nyílt szemmel bámulja testvérét, majd szégyenkezve odébb húzódik. Puha karok fonódnak nyakára, forró bőr simul arcához. Érintés nyomán gyógyul a törött szárny és a fájó szív. Újra fényes fehérek a tollak és felragyog szemed kékje. Finom fésű rendezi pajkos hullámokba a szőke tincseket, s kisimulnak homlokod gond-ráncai.

Felszárad a könny, s lassan felkél a Nap. Aranyló sugarai megcirógatják alvó arcodat. Angyalom homlokcsókkal búcsúzik, majd kecsesen kiröppenve összeolvad a hajnali ragyogással. A szőke angyallány óvón takar be hófehér szárnyaival, s őrzi álmod boldogan. Hisz már tudja: nincs egyedül… Nem volt… s nem is lesz soha…

-Alexa-

A bejegyzés trackback címe:

https://blueeye.blog.hu/api/trackback/id/tr2308427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása