Pillanatok

Egy oldal a "Gyermekeim"-ből, szeretettel azoknak, akiket megérint... Ne félj elmondani, ha tetszett, és azt se, ha nem...

Linkblog

Időnként...

2012.02.15. 09:40 | blueeye | Szólj hozzá!

 

Időnként az élet olyan helyzetek elé állít minket, amikor egyszerűen nincs más választásod, mint erősnek és kitartónak lenni. Ez leginkább akkor következik be, mikor valaki olyannak van rád szüksége egy-egy nehéz pillanatban, akit nagyon szeretsz. Helyt kell állnod, hogy segíthess. Ez persze nem feltétlenül tettekkel lehetséges csak, sokkal inkább szívvel-lélekkel. Persze ez sosem egyszerű. Hiszen neked is megvannak a magad gondjai, problémái, a területek, ahol amúgy is teljesítened kell. De sokkal egyszerűbb megfeledkezni a keserűségeidről és nehézségeidről, ha valahol számítanak rád. Te vagy az első, akit felhívnak, akire támaszkodnak, akinek a szeretete életet, reményt, nyugalmat, boldogságot és OTTHON-t ad. Te pedig mész, és ölelsz, és szeretsz, és gondoskodsz, és támogatsz, és Utat mutatsz a Fényeddel, Belső Igazságoddal, Szerető Szíveddel. És abban a pillanatban beindulnak az Univerzum kerekei, s a te életed is lassan a helyére zökken.

Élj szívből, szeress és segíts őszintén. Amit adtál, egy napon valahonnan visszatér hozzád…

 

 

- Alexa -

A bejegyzés trackback címe:

https://blueeye.blog.hu/api/trackback/id/tr364111773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása