Pillanatok

Egy oldal a "Gyermekeim"-ből, szeretettel azoknak, akiket megérint... Ne félj elmondani, ha tetszett, és azt se, ha nem...

Linkblog

Üvegfal

2008.08.14. 09:40 | blueeye | Szólj hozzá!

 

Előtted állok. Szélfútta fürtjeim takarják égő két szemem. Minden ízemben reszketek.
Nem szólsz; tekintetedben visszafojtott vágy, s fájó kétségbeesés. Mozdulnál; karod ölelni kíván, ajkad csókomra szomjazik.
Mozdulnék; ölelnélek, csókolnálak, szeretnélek.
Üvegfal feszül kettőnk közé. Látunk, de nem érinthetünk; megöl ez a tehetetlenség.
Tenyerem az üvegen; rajta keresztül is érzem kezed melegét. Összesimulunk a fal két oldalán; gondolatban szerelemre éhesen eggyé olvadunk. Zárt szemhéjunk mögött képek peregnek; megannyi vad, verítékfilmes csata. Hallom, felnyögsz, ahogyan ölem forrón magába fogad. Felsikoltok, mikor fogad vállamba mar. Ölelsz-ölellek; vég nélkül… határok nélkül… falak nélkül…
Sós könny csordul ki szemem sarkából, s felnézek rád. Tekintetedben fájdalom. Ajkaid elnyílnak, s hangtalan egyetlen szót formálnak:
- Szeretlek!
 
Üvegfal feszül kettőnk közé. Megmászható? Megkerülhető? Áttörhető?
Talán nem tudjuk meg soha…
 
- Alexa -

A bejegyzés trackback címe:

https://blueeye.blog.hu/api/trackback/id/tr96615323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása